Свято Різдва Христового

У неділю, 20 грудня 2015 р., у приміщенні кінотеатру «Україна» м.Радехів відбулась святкова благодійна акція для дітей з особливими освітніми потребами з нагоди Різдва Христового.

Святкова програма з цікавими знайомствами, іграми, сюрпризами, веселими піснями зібрала більш як 80 дітей разом із батьками. Кульмінацією свята став перегляд захоплюючого мультфільм із клубу Суперкниги «Перше Різдво» на великому екранні кінотеатру. Адже Різдво - це не лише ялинка, подарунки і канікули, а свято народження Божого Сина. Наприкінці свята організатори вручили діткам подарунки, невеликий смачний сюрприз, а з ними і позитивні емоції.

А на завершення на усіх чекали фото на пам’ять, особливі подарунки з головними персонажами переглянутого мультфільму та солодощами від Асоціації «Еммануїл», які вручили організатори свята.

Кожен із присутніх отримав незабутні враження, крапельку радості, любові і дружнього тепла. А як приємно було спостерігати за щирими дитячими усмішками і радісними очима, котрі випромінювали надію.

Організаторами свята виступили: молодь церкви Християн Віри Євангельської із м.Радехів і м.Львів, та Асоціація «Еммануїл» - за підтримки Радехівської міської ради, Радехівської районної ради, відділу освіти Радехівської райдержадміністрації, Радехівської районної психолого-медико-педагогічної консультації.

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.