«НЕБЕСНА СОТНЯ ВЖЕ НЕСЕ НА НЕБІ ВАРТУ»

17 лютого 2016 року розпочалося засідання методичного об'єднання заступників директорів шкіл з виховної роботи у ЗОШ І-ІІІ ст. с.Вузлове, які відвідали патріотичний виховний захід присвячений вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні, духовним натхненником і організатором якого є заступник директора школи з виховної роботи Крупник Надія Йосипівна.

Основним із завдань семінару було обговорення організації та методів виховної роботи з національно-патріотичного виховання дітей і молоді нашого району, а особливо актуальність проблеми формування свідомих громадян України.

Також у ході знайомства із навчальним закладом заступники директорів з виховної роботи відвідали виховні години, які провели класні керівники 1 - 11 класів. Теми виховних годин найрізноманітніші від «Україно моя, ти у серці одна» (1 клас), «Шкідливі звички» (7 клас), «21 лютого – Міжнародний день рідної мови», (8 клас) до «Віра. Надія. Любов. Життєві цінності» (10 клас), «Спасибі, мамо, за науку» (11 клас).

Про успіхи, проблеми та досвід навчально-виховної роботи у ЗОШ І-ІІІ ст. с.Вузлове розповіла директор школи Сікорська Надія Павлівна. Вона наголосила, що успішною, багатою та щасливою Україна стане тільки тоді, коли кожен громадянин захоче змінюватись сам та допомагати державі у проведення реформ.

/Files/images/jovten/DSCF2482.JPG/Files/images/jovten/DSCF2461.JPG/Files/images/jovten/DSCF2462.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 439

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.