Літнє оздоровлення

/Files/images/P6190008.JPGУже другий тиждень школярі Радехівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відпочивають та розвиваються у пришкільному таборі «Світ дитячих мрій». За цей період діти відвідали краєзнавчий музей, музей «Світлиця», дитячу бібліотеку. Музейна справа надзвичайно важлива у навчально – виховному процесі. Тому, у четвер, 13.06.2013 року, з метою обміну досвідом, наші учні відвідали шкільний музей с.Синькова, а школярі Синьківської школи – музей «Рідна школа» при Радехівській ЗОШ І-ІІІ ст.№1.

/Files/images/P6150022.JPGПобували наші учні і на екскурсіях у державному лісомисливському господарстві, ветеринарній лікарні, пекарні, приватному підприємстві «Євроком», «Укртелеком», «ВО», у відділенні МНС.

У вівторок для школярів табору була проведена ігрова програма з музичним забарвленням. Команди учнів змагалися в спритності та кмітливості під час легкоатлетичних естафет. У перерві між змаганнями кожна група дітей табору виконувала музичний номер. Переможці спортивних ігор були нагороджені призами.

/Files/images/P6110410.JPGХочеться подякувати керівникам підприємств та установ, які радо нас зустрічали та проводили цікаві екскурсії. А саме: Данькевичу С.М., Ю.В.Оленюку, Жуку З.В., Леушу І.М., Припаснику В.М., Гось Н.Б., С.М.Грещуку, Бабій Л.Т.

Якщо робота закладу належно організована, то діти із задоволенням відвідують табірну зміну.

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.