Навчальні стрільби учнів Радехівського району

22 квітня 2016 року на загальновійськовому стрільбищі військової части ни А- 4623 м. Кам´янка – Бузька відбулися навчальні стрільби з автомата АК-74 бойовими набоями. Участь у стрільбах взяли участь юнаки та дівчата загальноосвітніх навчальних закладів Радехівського району, які вивчають предмет «Захист Вітчизни».

Відповідно до програми предмета «Захист Вітчизни» в останньому періоді навчання з метою практичного закріплення рівня, знань, вмінь та навичок учнів організуються 3-х денні навчально-польові збори, під час яких проводяться стрільби з автомата.Учні випускних класів виконували першу вправу початкових стрільб-стрільба з місця по нерухомих цілях для чого їм було видано по 11 бойових патронів.

Завдяки спланованим діям відділу освіти Радехівської райдержадміністрації, відмічається висока організація підвозу учнів навчальних закладів на вогневе містечко полігону згідно з графіком, наявність відповідної документації, Всі навчальні заклади району своєчасно прибули на полігон та виконали бойові стрільби під керівництвом вчителів предмета “Захист Вітчизни”. До стрільб було допущено 251 юнаків та дівчат, а також 18 вчителів з 18 навчальних закладів. Під час виконання вправи учні впевнено виконували вправу навчальних стрільб та показали високу влучність та отримали багато вражень і позитиву.

Конституційний обов’язок кожного громадянина України – захист суверенітету та територіальної цілісності України. І сьогоднішні стрільби показали, що у нас росте нове покоління, яке здатне у майбутньому постояти за Україну, служити Україні, у її Збройних Силах.

Самі стрільби організовані та проводилися за сприяння Радехівського районного військового комісаріату, командування військової частини А-4623.

/Files/images/2015_rk/DSCF2536.JPG/Files/images/2015_rk/DSCF2538.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 470

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.