З вірою у перемогу - з поглядом у майбутнє

З вірою у перемогу - з поглядом у майбутнє

Події останніх років додали нову сторінку в історії України. Так з'явилися сучасні герої — воїни АТО та загиблі Герої Небесної Сотні. У зв'язку з цим існує потреба віддати шану тим, хто боронить суверенітет нашої держави.

Довготривалий час українське суспільство вшановувало та святкувало свята за військово-історичним календарем сусідньої держави, втрачаючи свою національну самобутність. Тому виникла потреба пропагувати власні національні свята, які якісно вплинуть на патріотичне виховання підростаючого покоління.

З метою сприяння патріотичному вихованню та розвитку громадсько-активної особистості, здатної до самотворення та розбудови націанально-культурних традицій Батьківщини та з ініціативи Львівського обласного учнівського парламенту з 26 березня 2016 року на теренах області реалізується освітньо - виховний проект «З вірою у перемогу - з поглядом у майбутнє».

Завдання якого - створити «Прапор нашої пошани і подяки», який стане символом подяки Героям України за свій вклад у відновлення та збереження суверенітету України.

14 червня передача державного стягу України зі словами подяки воїнам, які захищають нашу землю відбулася Радехівському Народному домі. Учні міських шкіл урочисто приймали прапор від колег з Бродівщини. У культурно-просвітницькому заході взяли участь пластуни, волонтери, учасники бойових дій. 16 червня естафету від Радехівчан прийняли учні Сокальщини.

22 червня 2016 року у День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні проект завершиться і «Прапор нашої пошани і подяки» передадуть воїнам із Львівщини на передову.

/Files/images/2016/lipen/DSCF2600.JPG

/Files/images/2016/lipen/DSCF2628.JPG

/Files/images/2016/lipen/DSCF2582.JPG/Files/images/2016/lipen/DSCF2549.JPG/Files/images/2016/lipen/DSCF2546.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 335

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.