Всеукраїнська акція «Нові стандарти - нова школа»

/Files/images/IMG_2649.jpgНа виконання наказу Міністерства освіти і науки України «Про вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти» 17-18 червня 2013 року відбувся обмін делегаціями в межах Всеукраїнської акції «Нові стандарти - нова школа».

Акція проводилась з метою вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти в 2-х, 5-х класах./Files/images/IMG_2735.jpg

Згідно плану 17 червня Радехівщина зустрічала гостей із Жидачева, а 18 червня делегація Радехівського відділу освіти, молоді та спорту на чолі із її керівником В.Кутенським побувала в Миколаївському районі. Представники Жидачівського району у складі керівника відділу освіти, завідувача методкабінету, голови районної профспілки педагогічних працівників та директорів шкіл відвідали наші школи. Вони побували в Радехівській спеціалізованій школі з поглибленим вивчення іноземної мови, Павлівській ЗОШ І-ІІІ ст., Нестаничівському навчально-виховному комплексі та відвідали музей Маркіяна Шашкевича. Гості обмінювались досвідом роботи навчальних закладів та відділу освіти. Вони були вражені здобутками наших освітян та учнів, естетичним оформленням шкіл. Делегація цікавилась нашою участю у міжнародних проектах, забезпеченням комп’ютерною технікою, готовністю освітянських установ до впровадження курсу «Сходинки до інформатики» у 2 класі, другої іноземної мови та інформатики у 5 класі.

Наступного дня представники нашого району побували в Миколаївському районі. Вони відвідали Миколаївську гімназію, навчально-виховні комплекси сіл Раделичі та Гірське. Також побували у школі села Стільсько, де функціонує народознавчий музей, який розповідає про давню історію їхнього села - столиці білих хорватів.

Такі обміни делегаціями сприяють кращій роботі освітян Львівщини, збагачують їх досвід, розвивають творчість, дружні зв’язки між нашими районами і сприяють покращенню навчально-виховного процесу./Files/images/IMG_2673.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.