День прапора

23 серпня біля Куликівського НВК замайоріли синьо-жовті прапори – це школа святкує День прапора. Адже для кожної держави стяг – це її обличчя. Під цим прапором зустрічають іноземних гостей, приймають присягу військовослужбовці, він майорить на всіх державних установах України, під ним ходять у моря-океани українські пароплави, його урочисто підіймають у дні слави та перемог наших олімпійців, а зараз під цим прапором наші бійці виборюють перемогу в ім’я свободи нашої української землі.

У рамках святкування було проведено урочисту лінійку учнями 9 класу під керівництвом педагога-організатора Харків С.П. Лінійка розпочалась з підняття прапора і виконання гімну України. Учні коротко розповіли про історію прапора, важливість його для українців. З привітанням виступила директор НВК Цюрось М.І. Вона зазначила, що це свято повинне ще раз і ще раз будити в серцях українців гордість за свою державу, виховувати на її теренах справжніх патріотів.

Школярі та педагоги взяли участь у велопробізі за маршрутом: Куликів – Вигода – Корчівка – Волиця-Барилова – Куликів. До них долучилася патріотично налаштована молодь села. Кожен велосипедист з прапором у руках гордо прямував вулицями рідного села під знайомі мелодії українських пісень. Свято продовжилося малюнком на асфальті. Сподіваємось, що цей день запам’ятається всім, не залишить байдужим жодного серця наших односельчан.

Слава Україні! Героям Слава!

/Files/images/2016/lipen/IMG_0002 (1).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.