25 річниця Дня Незалежності України

24 серпня наша країна відсвяткувала вагому дату – 25 років Незалежності, яка свідчить про те, що Україна визнана вільною державою зі своєю історією, культурою, мовою, перспективами розвитку. І тому село Синьків було святково прибрано: побілено бардюри, заметені вулиці, упорядковані історичні пам’ятки села. Святкування розпочалося з самого ранку відправою за Україну у місцевій церкві отцем Зіновієм Середницьким. Потім процесія відправилася до символічної могили борцям за волю і незалежність України, де була проведена молебень за героїв України. З вітальним словом виступила голова сільської ради Фуярчук Л. В. Учні школи читали вірші про Україну і організували флешмоб з нагоди цієї дати. В кінці прозвучав гімн України.

Продовженням свята став святковий концерт у приміщенні Народного дому, який підготували мешканці села, учні школи та вихованці дитячого садка. Відбувся футбольний турнір між футболістами трьох вікових категорій.

Святкування продовжувалося на вулиці, де були проведені ігри, забави, конкурси. Організована дискотека та проведені народні гуляння.

/Files/images/2016/lipen/DSC01456.JPG/Files/images/2016/lipen/DSC01452.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.