Довгоочікувана зустріч з друзями із далекої Норвегії

Упродовж 10 років зміцнюються дружні зв´язки педагогічного та учнівського колективів Середпільцівського НВК з християнською організацією «Допомога Східній Європі» з Норвегії.

Тепла, щиросердечна зустріч відбулася 25 листопада цього року, у якій взяли участь заступник голови Радехівської РДА Мельник І.І., керівник відділу освіти Радехівської РДА Репетило Л.А. та громадськість села.

Гості з великим здивуванням раділи змінам, які відбулися в школі, (сучасне оформлення інтер´єру НВК, зміцнення матеріально-технічної бази, естетичне оформлення кабінетів).

З приємністю норвежці відзначили роботу дирекції НВК щодо вмілого, продуманого, прозорого використання спонсорської допомоги, яку вони постійно надають навчально-виховному закладу.

Педагоги та учні Середпільцівського НВК підготували для гостей вітальну програму.

З словами подяки за тісну співпрацю та підтримку матеріально-технічної бази освітнього закладу звернувся заступник голови Радехівської РДА Мельник І.І.

На згадку про зустріч гості вручили чотири комп´ютери, спортивний інвентар та подарунки учням, дошкільнятам та працівникам школи.

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.