ВЧИТЕЛЬ РОКУ - 2017

НОМІНАЦІЯ «ІНФОРМАТИКА»

В грудні 2016 року проведено І тур (районний) Всеукраїнського конкурсу “Учитель року - 2017 ” у номінаціях «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво», «Початкова освіта». В галузі інформатики Радехівський район представляла Сологуб Ольга Ігорівна – вчитель інформатики Радехівської спеціалізованої середньої школи з поглибленим вивченням іноземної мови.

ІІ тур конкурсу (обласний) відбувався у Спеціалізованій середній школі №18 міста Львова та складався із трьох етапів:

І етап: «Практична робота»,«Тестування з фахової майстерності».

24 січня 2017 року на базі спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи №18 м.Львова з поглибленим вивченням англійської мови (директор Мохнацький Олег Михайлович) проходив перший етап другого туру конкурсу "Учитель року-2017" у номінації «Інформатика».

У випробуваннях взяли участь 24 вчителі інформатики різних шкіл Львівської області – переможці першого туру. Запропоновані завдання вимагали особливого рівня знань щодо програмування та створення бази даних, методики та психології викладання предмету в школі.

ІІ етап : «Навчальний проект»,«Майстер-клас», «Експерти за підручника».

За результатами І етапу відібрано 12 учасників, які набрали найбільшу кількість балів. До їх складу ввійшла і представниця Радехівського району.

Незважаючи на конкуренцію, між учасниками панували дружні стосунки. Вони невпинно обговорювали спільні проблеми щодо браку новітньої техніки в школах, можливості її застосування на різних предметах, ділились набутим досвідом.

У програму випробувань ІІ етапу входило три конкурсні випробування. За їх результатами члени журі (голова – Гнатишин Олександра Павлівна, заст. голови – Палюшок Лілія Володимирівна) склали рейтинговий лист, у відповідності до якого у фінальному етапі взяли участь 5 переможців.

Фінальний етап: «Урок».

Згідно підведених підсумків наша представниця – Сологуб Ольга Ігорівна посіла шосте місце, а тому участь у фінальному етапі «Урок» - не брала. Однак все це їй додало ще більше досвіду та сил сил для наступних перемог.

Зі слів Сологуб О.І. : «Здавалося б, усе позаду. Проте, для мене участь у цьому конкурсі стала першим кроком у досягненні нових вершин.»

/Files/images/2016/lipen/IMG_3723.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 388

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.