Всеукраїнський фестиваль "Україна - сад"

З 4 по 6 жовтня 2017р. Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді був проведений Всеукраїнський фестиваль - конкурс «Україна – сад» в столиці нашої Батьківщини Києві. Учні Синьківського НВК вихованці гуртка «Юні садівники» комунального закладу Львівської обласної ради «Львівського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Василь Сеньчук – учень 10 класу, Марія Сторожинська – учениця 9 класу, Наталія Макулевич – учениця 8 класу на чолі з керівником Тарасом Васильовичем Костюком вперше побували на цьому чудовому фестивалі. Але повернулися з нього з вагомим трофеєм – ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі-фестивалі.

На фестивалі «Україна – Сад-2017» були присутні учасники із 15 областей України. У перший день відбулося відкриття фестивалю, в рамках якого Сеньчук Василь та Макулевич Наталія представляли кращі здобутки нашої школи на виставці дитячих творчих об’єднань садівничого профілю та були нагороджені грамотами за зайняте ІІІ місце за внесок у розвиток юннатівського садівництва та участь у Всеукраїнському дитячому фестивалі «Україна – сад». А також Сторожинська Марія була нагороджена грамотою за зайняте ІІІ місце в науково-практичній конференції фестивалю.

Ця подорож залишила приємний, незабутній слід у серцях учнів, подарувала такі яскраві враження та позитивні емоції, які не зітруться з пам’яті і пронесуться через усе життя.

/Files/images/2017/berezen/s87007979.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.