Відкриття дошкільної групи в Поздимирському НВК

/Files/images/P1140219.JPG/Files/images/P1140203.JPG/Files/images/P1140199.JPG/Files/images/P1140221.JPG /Files/photogallery/P1140215.JPG

15 листопада 2013 року в с. Поздимир Радехівського району в приміщені навчально-виховного комплексу зібралося чимало мешканців села. Громада села прийняла рішення щодо освячення довгоочікуваного дошкільного закладу відкритого на базі школи. Вигоди очевидні. Приміщення школи мало потрібні потужності для відкриття в ній дошкільної групи. Найбільше цього відкриття чекали батьки дошкільнят. Самому відкриттю передувала робота багатьох людей. Організацією по оформленню документації, організацією участі в міжнародних проектах займалась методист відділу освіти Кутенська Леся. Опрацюванням проектно-кошторисної документації інженер відділу освіти Капітанець Люба Петрівна. Директор школи Горбай Люба Василівна, спільно з сільським головою Покотило Василем Григоровичем та духовник наставником зорганізували сільську громаду для втілення в життя проекту перевтілення школи в навчально-виховний комплекс.

Відділом освіти розроблена ПРОГРАМА розвитку дошкільної освіти Радехівського району Львівської областіна 2013- 2017 роки. Метою цієї програми є забезпечення конституційних прав і державних гарантій дітям дошкільного віку на доступність та безоплатність здобуття дошкільної освіти у різних типах дошкільних навчальних закладів, поліпшення умов організації повноцінного навчального процесу в дошкільних навчальних закладах району, зміцнення матеріально- технічної бази ДНЗ, запровадження в освітній процес дошкільних навчальних закладів сучасних освітніх технологій, в тому числі , проведення комп’ютеризації дошкільних навчальних закладів, забезпечення підключення до мережі Інтернет, створення розвивального середовища у відповідності до Базової програми розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі». «Дитячий садок – це перша ланка в ланцюжку системи освіти (якщо не враховувати, що вихованням займаються також і батьки). У дитячому садку педагоги застосовують розвиваючі методики й допомагають дітям отримати хорошу підготовку до школи..

Кiлькiсть переглядiв: 566

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.