ЗАСІДАННЯ «ШКОЛИ МОЛОДОГО ВИХОВАТЕЛЯ»

2 березня 2015 р. в ДНЗ №2 м.Радехова, який уже 10 років поспіль є базовим для навчання молодих вихователів, відбулося засідання «Школи молодого вихователя», в якому взяли участь молоді вихователі району, методисти відділу освіти Кутенська Л.Я. та Кубай І.І., які надали консультації педагогам. Своїм досвідом поділились завідувач ДНЗ №2 м.Радехова Ваксман Л.Л. та вихователь-методист ДНЗ №2 Дрозд О.О.

Керівник «Школи молодого вихователя» Коваль Н.В., разом з молодими педагогами району розглянули практичні кроки до реалізації оздоровчих і фізкультурних завдань, про важливість обладнання фізкультурного середовища. Обговорювались питання про сучасне заняття з фізичної культури, як доцільно поєднати різні методи, прийоми педагогічної діяльності, способи організації дітей, спрямованих на оптимальне розв’язання оздоровчих та освітніх завдань, збереження і зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров´я дошкільнят, виховання стійкого інтересу до рухової активності, пропагування здорового способу життя.

Присутні мали можливість подивитись сюжетне заняття з фізкультури у молодшій групі «Ми грайливі кошенята», яке показала вихователь Давидок О.М. та заняття у середній групі «Мандри у гори» - вихователь Коваль Н.В. Молоді вихователі ділились досвідом з фізичного виховання, цікавими розробками та напрацюваннями, озвучили свої проблеми та питання в яких відчувають труднощі.

Здійснено огляд спортивного інвентаря для дошкільнят. Фізкультурний зал перетворився у ігровий простір, що відповідає віковим особливостям дітей дошкільного віку.

/Files/images/100_1900.JPG/Files/images/100_2013.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 259

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.