Брейн ринг з англійської мови у Радванцівській ЗОШ І-ІІ ст.

учні школи села Радванці

25 жовтня в ЗОШ І-ІІ ст. с. Радванці відбулася інтелектуально розважальна гра «Брейн-ринг» з англійської мови для школярів 8-9 класів, тема якого англійські традиції. Для проведення гри обрали дві команди по 5 учасників кожна. В грі брали участь Утинкевич Григорій, Сподарик Наталія, Пура Ярослав, Муравецька Христина, Лигун Вікторія, Згурська Марія, Баран Богдан, Трачик Дмитро та наші гості Марцинюк Марта та Сторощук Остап – учні 9 класу СШ № 3 м. Радехова. Гру проводив Муравецький Олег (учень 8 класу). Завданням кожної команди було відповісти на максимальну кількість запитань на швидкість, розповісти про себе, намалювати історію, вставити слова у популярну англійську пісню, відгадати загадки, скласти пазли, описати картинки про Англію, Шотландію, Уельс, королеву Єлизавету, Лондонмький Тауер церемонію замикання воріт, музей воскових фігур мадам Тюсо, Трафальгарську площу. Мета гри полягала в тому, щоб школярі отримали додаткові знання про традиції Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії, вчити учнів сприймати та розуміти іншомовне мовлення на слух, розвивати мовну здогадку та логічне мислення учнів, виховувати інтерес до традицій британського народу.

Капітани команд (Сподарик Наталя та Утинкевич Григорій, учні 9 класу) розповіли про звичаї і традиції Англії. Цікаво було дізнатися, що англійці пишаються своїми традиціями і всіляко підтримують їх.

Вони – домосіди, люблять жити в невеличких будинках з маленьким садом. Люди в усьому світі знають прислів’я : «Будинок англійця – його фортеця». Вони люблять каміни, тварин, гольф, крикет, теніс, кінне поло, рибна ловля, полювання на лисиць. Говорять, що англійці дотримуються традицій навіть у їжі. Вівсяна каша – страва. Яку вони дуже люблять і вони ще великі любителі чаю, який п’ють багато разів на день з чашок і ніколи – зі склянок. Типові британці дотепні, уперті і є прихильниками традицій. Вони не схильні відкрито виражати свої емоції, формальні в спілкуванні і повільно набувають друзів.

Окрасою вечора з англійської мови стали популярні англійські пісні у виконанні Лигун Вікторії, Згурської Марії (8 клас), Утинкевича Григорія (9 класу) та студентки Бродівського педколеджу Мудрик Іванни, адже музика впливає на наш настрій, навіть створює його. Недарма кажуть, що музика впливає на удари серця – примушує його битися то сильніше то спокійніше. Після кожного конкурсу журі у складі Утинкевича Назарія (учень 11 класу Корчинської школи), Мудрик Іванна (студентка педколеджу м. Броди), Трачик Василини (студентка сокальського училища), голови методоб’єднання гуманітарного циклу Фарини С. Й. підбивали підсумки. Приємно, що на шкільні вечори приходять випускники і продовжують брати участь в житті школи. Велике їм спасибі ! По закінченню гри була дискотека.

Щира Вдячність класному керівнику 9 класу Рурці А. М. – фотографу, вчителю Поздимирської школи Мудрик М. В. – технічному керівнику, вчительці англійської мови Боруцькій У. С. – запис пісень для музичних пауз (агл. мовою), адміністрації школи, яка посприяла, щоб гра відбулася. Особливі слова подяки висловлюю методисту відділу освіти Дибайло З. В. за хорошу ідею та цінні рекомендації щодо свята.

Світлана Мудрик, вчитель англійської мови ЗОШ І-ІІ ст. села Радванці.

/Files/images/Изображение 174.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 685

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.