СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ У ПАВЛІВСЬКІЙ ШКОЛІ

учасники семінару

19 березня у Павлівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів англійської мови. Учасників семінару радо й урочисто зустрів директор школи Єнджієвський Р.С. та гетьман шкільної козацької республіки разом із своїми побратимами козаками. Темою семінару було формування комунікативних компетенцій учнів на основі навчальних та реальних ситуацій та роль функціональних висловлювань при навчанні дітей мовленнєвих компетенцій. Творчими знахідками з досвіду викладання англійської мови поділився Єнджієвський Р.С., який є не тільки добрим директором, а й чудовим вчителем іноземних мов.

З участю дітей різних класів він розповів та показав як використовує на своїх уроках «grammar chants», які зараз є дуже популярними в сучасній методиці викладання іноземних мов. Роман Степанович наголосив на тому, що важливу роль на уроці відіграє ситуативне мовлення, адже саме на різних ситуаціях, наближених до життя, ми можемо навчити дітей вільно спілкуватися у реальному житті. Він завжди демонструє творчий та неординарний підхід до власної справи.

Учні старших класів Павлівської школи підготували на англійській мові сценку «Мавка і Лукаш» за мотивами драми Лесі Українки «Мавка», а учні середніх класів привітали вчителів району з приходом весни.

Семінар пройшов цікаво та плідно. Вчителі району залишили Павлівську школу із найкращими враженнями.

Кiлькiсть переглядiв: 330

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.