Зустріч з польськими друзями

В кінці навчального року у Синьківську ЗОШ І-ІІІ ст завітали гості із Комплексу шкіл з українською мовою навчання м.Батошице (Республіка Польща). Це була дуже приємна зустріч, оскільки до нас приїхали друзі-партнери. Їхня поїздка була присвячена концертним виступам у сирітських дитячих будинках міста Львова. І як тільки у них з'явилася вільна хвилинка, вони вирішили приїхати і порадувати нас.

Група гостей складалася із музичного гурту "Веселинка", солістки та директора школи пані Люби Тхір, вчителя музики пані Наталі і водія. Дуже радо і тепло зустріли гостей учні та вчителі школи. Із привітальним словом виступила директор Костюк Г.Є. Старшокласники привіталися із ними так, як вітаються у різних країнах світу. Згодом запросили їх на обід, після чого на всіх чекала дружня дискотека.

Другий день був водночас сумним і радісним. Сумним - бо наші друзі мали повертатися додому, а радісним - бо попереду чекав спільний концерт та хвилини проведені разом. Цей день пролетів так швидко, як одна невловима коротка мить. І ми були змушені прощатися. Але в нашому серці є надія, що це не остання зустріч і скоро ми знову побачимось.

/Files/images/2015_rk/cherven_2015/sinkv_zustrch_z_poldruz/0.jpg

/Files/images/2015_rk/cherven_2015/sinkv_zustrch_z_poldruz/779.jpg

/Files/images/2015_rk/cherven_2015/sinkv_zustrch_z_poldruz/776.jpg

/Files/images/2015_rk/cherven_2015/sinkv_zustrch_z_poldruz/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.