Участь у ІX обласному форумі шкільних євроклубів

В рамках відзначення Дня Європи в Україні у різних куточках нашої держави відбувалися різноманітні заходи на підтримку процесів інтеграції України у велику європейську сім’ю та сприяння розвитку демократичних цінностей. Зокрема, у Сколівському районі Львівської області у туристичному комплексі «Карпати» пройшов IX обласний форум шкільних європейських клубів.

Багато євроклубів Львівщини подавали свої проекти на участь у цьому форумі. Не став винятком і євроклуб Синьківської ЗОШ І-ІІІ ст. «Фаворит». Ми дуже раді, що стали переможцями серед команд, які подали проекти і нас запросили взяти участь у форумі.

Мальовнича гірська місцевість на Сколівщині радо зустріла представників 12 команд із різних населених пунктів Львівської області. Наша школа представляла Радехівський район. На учасників чекало безліч несподіванок приготовлених організаторами форуму – керівником Центру європейської інтеграції Олегом Проциком та представником Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Христиною Гураль.

У перший день з учасниками форуму було проведено безліч цікавих інтерактивних ігор, майстер – класів, тренінгів, які були спрямовані на формування у молоді принципів європейського співжиття, а також особистісних лідерських задатків. Велися жваві дискусії, обговорення, руханки і звичайно євродискотека, на якій учні мали змогу більше познайомитися з іншими учасниками.

Другого дня здійснили незабутній похід до водоспаду Кам’янка – природня велич якого захоплювала дух. Вражала також краса гір, кришталево чиста вода і аромат повітря. Тут ми мали змогу зробити багато фотографій та гарно відпочити, повеселитись. Після повернення на базу відбулася церемонія вручення нагород. Кожна команда отримала диплом за участь у форумі та подарунки.

Поїздка усім дуже сподобалась. Учні отримали багато позитивних вражень, знайшли нових друзів. І, сповнені бажанням зустрітися наступного року у такому ж дружньому колі друзів та організаторів, повернулися додому.


Нижник Віта президент шкільного євроклубу «Фаворит»

Синьківської ЗОШ І – ІІІ ступенів

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.