Студія «Мереживо»

Що таке арт-терапія?

Для дітей - це чудова можливість «відкритися», поділитися своїми почуттями, переживаннями та страхами, а також позбутись їх. Також це можливість для батьків(опікунів) відкрити для себе та зрозуміти внутрішній світ дитини, збагнути причини її поведінки, розвинути в дитині креативність мислення та навички прийняття рішень.

Для підлітків – це можливість усвідомити свої переживання та емоції, підвищити самооцінку, подолати відчуття самотності, визначити свої можливості, розвинути необхідні і важливі соціальні навики, це можливість віднайти відповіді на безліч запитань, що виникають у цьому віці і головне з яких - «Хто Я?».

Для дорослих – це метод зняття напруги, усвідомлення причин тривог та невдач, це можливість розкрити внутрішні сили та ресурси, віднайти спокій та відчути опору.

Студія «Мереживо» працює у арт-терапевтичному напрямку, який базується на творчому самовираженні особистості і спрямований на самопізнання та гармонізацію її внутрішнього стану.

Даний метод роботи не має жодних протипоказів та вікових обмежень, не вимагає спеціальних творчих навичок чи вмінь,

зорієнтований на невербальне спілкування, що особливо цінною для тих, хто має труднощі у комунікативній сфері. Також це могутній засіб зближення людей, своєрідний «міст», який необхідний в ситуаціях взаємного відчуження.

На сьогоднішній день це один з найбільш м'яких та ефективних методів у роботі з:

· психологічною травмою та втратою;

· у кризових та постстрессових станах, вікових кризах;

· при внутрішніх і міжособистісних конфліктах;

· невротичних та психосоматичних розладах;

Арт-терапія є невід’ємним елементомлікування дітей з особливими потребами.

Заняття у арт-терапевтичній студії «Мереживо» проводяться у невимушеній затишній атмосфері, за бажанням анонімно. Тут ви матимете можливість бути самим собою, виразити самі неприйнятні відчуття та думки, відчути розуміння та підтримку.

За будь-якою інформацією звертайтеся за телефоном

(255) 2 21 52

(life) 063842 21 50

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.