Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

30 вересня у приміщенні Львівської обласної філармонії відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, який відзначають у першу неділю жовтня. В урочистостях взяли участь: голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка; заступник голови облдержадміністрації, голова комісії обласної ради з питань освіти і науки Юрій Підлісний; депутати Верховної Ради України, обласної і місцевих рад; голови і заступники районних державних адміністрацій, районних рад та міст області; керівники органів управління освітою; представники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладів; ветерани педагогічної праці, профспілковий актив, представники громадськості області. З вітальним словом до присутніх звернувся голова Львівської обласної державної адміністраціїОлег Синютка. «Звитяга українських військових і наша перемога – це справа і тих, хто виховував та навчав майбутніх Героїв. Сьогодні наша держава не просто воює, а зміцнюється та перемагає. А те, що ми перемагаємо, зрозумів не лише увесь цивілізований світ, це вже усвідомила і Росія», – сказав Олег Синютка.Окрім цього, очільник Львівської ОДА висловив вдячність учителям за те, що Львівщина є найкращою у питанні науково-пошукових робіт, а також за те, що область отримала першість за результатами ЗНО. «Ми мусимо бути найкращими. Я дякую вам за те, що ви це зробили», – резюмував очільник області.

Зі словами вітань до педагогів звернулася директор департаменту освіти і науки Львівської ОДАОлександра Небожук. «Ми намагаємося формувати освіту так, щоб вона відповідала світовим стандартам. Дуже важливо, щоби у цій круговерті, у цьому постійному потоці змін ми не втратили нашу традицію. Ту традицію, яку український народ плекав не роками, а століттями», – зазначила вона.

«Вчитель – це покликання, це дарунок від Бога. А дарунок від Бога не можна загубити, розтратити, заховати, применшити. Його потрібно берегти, його потрібно удосконалювати, його потрібно роздати людям, щоб він повернувся до нас сторицею. Звання «вчитель» необхідно заслужити перед дітьми, батьками, громадою», – наголосила директор департаменту освіти.

Олександра Небожук подякувала педагогам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. «Міцного здоров’я вам і невичерпної енергії, затишку і достатку в родинах, добра та мирного неба над головою, нових творчих здобутків в ім’я кращого майбутнього Української держави», – підсумувала О.Небожук.

/Files/images/p1a0fclf8jgjs1mvim81joh1dd8l.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.