Святкування Дня Європи в Радехівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

У травні 2013 року в Радехівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбувся виховний захід, присвячений святкуванню Дня Європи, який відзначають у травні, «Європа серед нас». Свято підготували учні 7-Б класу під керівництвом їх класного керівника та опікуна шкільного Європейського Клубу Бойко Н.І.

Кожен народ із 27 країн ЄС унікальний по-своєму, своїми традиціями, звичаями, мовою, кухнею. Здійснюючи уявну подорож країнами ЄС, учні розповідали чим славляться ці країни у світі, показали сценку, присвячену Італії. Вони продемонстрували уривок пісенного конкурсу Євробачення, під час якого виконували пісні іноземними мовами, танцювали Віденський вальс, розповідали вірші та гуморески про країни ЄС та Україну, показуючи тісний зв’язок нашої держави та Європейських країн. Адже, шануючи звичаї всіх європейських держав, потрібно дбати також і про свою національну неповторність і унікальність нашої культури.

Сьогодні відбувається наближення України до Європи і це зумовлює необхідність знати реальну картину життя в країнах Європейського Союзу. Учні Радехівської школи №1 довели, що наш народ із його культурною спадщиною, гуманітарною ментальністю гідний зайняти в Європі вагоме місце, адже Україна - найбільша держава в Європі, а завданням сучасної молоді є послідовно і виважено впроваджувати європейські стандарти життя і творити Європу у власній державі.

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.