Інновації до організації навчально – виховного процесу дітей з особливими освітніми потребами

28 жовтня на базі Радехівської ЗОШ І – ІІІ ст. № 1 відбувся семінар вчителів індивідуальної форми навчання та вчителів – логопедів району. З привітальним словом звернулася до присутніх директор ЗОШ №1 Ференс М.В. Досвідом роботи по індивідуальній формі навчання поділилася заступник директора Драбчук О.Я.

Завідувач Районної психолого – медико – педагогічної консультації Булавчук О.В. висвітлила питання щодо «Інновацій організації та навчально – виховного процесу дітей з особливими освітніми потребами». Наголосила про особливості проведення уроків індивідуальної форми навчання.

Консультанти РПМПК Тарнова Н.Я. та Наливайко В.І. виступили з питаннями щодо індивідуально – орієнтованих програм навчання, проведення моніторингового дослідження знань якості та результативності навчання учнів з особливими освітніми потребами, написання психолого – педагогічної характеристики на учня.

Учасники семінару відмітили належний рівень підготовки семінару. О.В.Булавчук акцентувала увагу на деяких моментах організації індивідуального навчання та важливості підвищення професійного рівня всіх педагогів, які залучені до навчання дітей з особливими освітніми потребами.

/Files/images/jovten/Зобр000.jpg/Files/images/jovten/Зобр001.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.